No us perdeu l’Embarrat de Tàrrega

Aquest cap de setmana les naus modernistes de Cal Trepat acullen una edició més de l’Embarrat, Festival de creació contemporània. L’Embarrat neix com a espai de creació que dialoga des del passat industrial recent amb la modernitat més absoluta a través de l’art i el pensament. És un festival pluridisciplinari i transversal que recull les tendències artístiques més actuals, també dóna visibilitat i impulsa l’obra de nous creadors emergents.

embarrat2

embarrat3

Al festival hi ha una exposició central, La Gran Màquina III, on s’exhibeixen les obres dels 27 artistes seleccionats que tenen com a eix principal el concepte “en desús”. Durant tot el cap de setmana hi haurà visites guiades amb explicacions dels artistes a les instal·lacions de Cal Trepat. A més, hi haurà altres activitats com performances, actuacions, vermut electrònic, paellada i parada de llibres artesans. L’encarregat d’inaugurar el festival és l’Albert Gusi amb l’acció Prohibit jugar a pilota, un recorregut pels carrers de Tàrrega amb una pilota de 4m de diàmetre.

L’entrada és gratuïta i si no podeu anar-hi teniu temps de veure les exposicions fins el dia 5 de juny. Per cert, aquest any Mostassa ens hem encarregat de dissenyar la imatge gràfica del festival.

No hi falteu, ens veiem a l’Embarrat!

Aquesta pàgina utilitza cookies i altres tecnologies per millorar la navegació dels usuaris.    Més informació
Privacidad