Any nou, vida nova!

Estem molt contentes de presentar-vos Mostassa Estudi. Després d’un temps gestant el nostre projecte professional, per fi veu la llum.

Mostassa Estudi som l’Elba i l’Aurembiaix. Fa deu anys que ens vam conèixer a l’Escola de Belles Arts de Lleida, una estudiava fotografia i l’altra gràfica publicitària. Els nostres camins professionals s’han anat creuant al llarg d’aquest temps amb un objectiu determinat: tenir el nostre propi estudi. Però potser per incompatibilitat horària i situacional, o fins i tot per por a l’abisme, ens tiràvem endarrere.

Però ara ha arribat el moment i comencem aquest projecte, juntes, amb molta força però sobretot amb moltes ganes. Darrera de tot això el que busquem és expressar-nos de forma creativa per obtenir resultats naturals i funcionals. Ens considerem entusiastes del color i el disseny i fanàtiques del que és estèticament agradable.

En aquest espai del bloc tractarem temes diversos sobre disseny, comunicació, publicitat, art, música, … De fet parlarem de tot allò que ens sembli interessant compartir amb tots vosaltres.

Esperem que ens acompanyeu al llarg d’aquest camí que comença ara i aquí.

Aquesta pàgina utilitza cookies i altres tecnologies per millorar la navegació dels usuaris.    Més informació
Privacidad